Ethereum Verkopen

Waar kan ik Ethereum verkopen?

Ethereum verkopen is een gemakkelijke en veilige proces dat je kan uitvoeren bij verschillende crypto exchanges. Na het overschrijven van je Ethereum naar de exchange, kan je het verkopen naar euro’s en het bedrag laten storten op je bankrekening.

Beste plaats om Ethereum te verkopen

Je wilt natuurlijk na het investeren ook je winst terug omzetten naar euro’s. Dat is mogelijk bij een aantal exchanges. Daarom hebben wij de beste plaatsen gezocht voor onze lezers. En bevelen we deze twee plaatsen aan vanwege het gemak, veiligheid en betrouwbaarheid van deze exchanges. Zo kan je met een gerust hart ETH verkopen. Daarbij zijn deze plaatsen ook lokaal en steun je de lokale groei van de Blockchain sector!

Verkopen bij BTCDirect

BTCDirect is een Nederlandse crypto handelaar waar bij je al sinds 2013 digitale munten kan kopen en verkopen. Bij deze handelaar mag je lage kosten verwachten bij het kopen en verkopen van Ethereum. Wanneer je ETH stuurt naar hun, zullen ze binnen 2 werkdagen euro’s storten op je Bankrekening. Daarbij, het leuke aan BTCDirect is dat je hier Bitcoin en Ethereum kan kopen met Bancontact en iDeal.

Verkopen bij Bitpanda

Bij het Duitse Bitpanda kan je eveneens Ethereum verkopen. Zij zullen je euro’s ook storten op je eigen bankrekening. Het voordeel van Bitpanda is dat je bij aankopen geen eigen wallet nodig hebt, je kan je Ethereum of Bitcoin daar houden. Wij raden het natuurlijk aan altijd gebruik te maken van je eigen wallet. Bij Bitpanda hoef je ook geen onvoorziene kosten te verwachten. De kosten die zij aanrekenen zit al inbegrepen in de Ethereum prijs die zij hanteren.

Link naar Bitpanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *