Beste Bitcoin Hardware Wallet

Een Bitcoin wallet aanmaken is makkelijk. Maar wat is de beste Bitcoin wallet? Naast Exodus op je computer of mobiele telefoon, kan je het best kiezen voor een hardware wallet. Een hardware wallet is een fysieke wallet waarin je veilig Bitcoin en Altcoins kunt behouden. Het is veel veiliger dan een wallet app of een exchange, want om toegang te krijgen tot je bitcoins heb je het apparaat nodig. Zo’n apparaat kan nooit offline gaan en nooit gehackt worden.

Hoe werkt een Hardware Wallet?

Een Bitcoin Hardware Wallet is simpel te gebruiken. Het apparaat bevat de sleutels dat toegang geven tot je munten op de blockchain. Met een hardware wallet kan niemand je sleutels zien, dit waarborgt de veiligheid van je investeringen.

Om toegang te krijgen tot je Bitcoin, moet je het apparaat aansluiten op je computer of laptop met een usb-kabel. Na het ingeven van je pincode op het apparaat, worden de sleutels van je Bitcoin dan automatisch en veilig ingeladen in de software wallet. Zo heb je toegang tot je Bitcoin en Altcoins, en kan je hier makkelijk Bitcoins ontvangen en verzenden. Je hoeft dus geen wachtwoord of sleutels in te typen, zo kan een hacker niet meekijken! Het gebruik ervan lijkt trouwens op een bankkaart, waarbij je ook een pin-code moet invoeren om toegang te krijgen tot je rekening.

Toch is er de mogelijkheid dat je het apparaat kwijtgeraakt. Geen probleem! Je kan de sleutels van het apparaat opschrijven op een papier en deze ergens, bijvoorbeeld een bankkluis, veilig bewaren.

Wij raden het aanschaffen van een hardware wallet aan. Dit is het meest veiligste manier om Bitcoins en Altcoins te bewaren.

KeepKey Bitcoin Wallet

KeepKey is een populaire Amerikaanse hardware wallet. Het heeft een prachtig en modern design. Een ideaal apparaat om cryptocurrencies op te bewaren! Daarbij ondersteunt deze apparaat heel veel Altcoins.

KeepKey
KeepKey Bitcoin Hardware Wallet

De Keepkey Hardware Wallet heeft een groot scherm dat zorgt voor veel gebruiksgemak bij het verifiëren van transacties op het apparaat. De cryptografische beveiliging van het apparaat is van hoog niveau, dus je hoeft je weinig zorgen te maken over het veilig bewaren van je cryptocurrencies.

Deze Bitcoin Hardware Wallet heeft ook een integratie met Shapeshift, daarmee kan je binnen het KeepKey apparaat en bijhorend software makkelijk en direct munten tegen elkaar omwisselen. Zo kan je bijvoorbeeld super makkelijk Bitcoins omzetten naar Ethereum. Andere Hardware Wallets hebben deze functie niet.

Het apparaat werkt op PC, Mac en Linux en biedt veiligheid tegen virussen en malware. Ten slot, is er ook ondersteuning voor Android, Electrum en Mycelium apps.

Ledger Nano S Wallet

De Ledger Nano S Hardware Wallet is het meest goedkope en simpele hardware wallet. Dit zijn ook de redenen waarom het één van de meest populaire wallets is.

Ledger Nano Hardware Wallet
Ledger Nano S

De Ledger Nano S is gebouwd met één van de meest beveiligde chip op de markt. Deze apparaat is het enigste met een certificatie van ANSSI voor haar veiligheid. Het compacte formaat zorgt ervoor dat je makkelijk je wallet overal naar toe kunt meenemen.

Deze apparaat heeft ondersteuning voor 23 cryptocurrencies en meer dan 1250 ERC20 tokens gebouwd op Ethereum. Het leuke aan dit apparaat is, dat je live de balans en waarde van je wallet kan bekijken via de Ledger Live App. De Ledger Nano S heeft ook ondersteuning voor staking, dat betekent dat je met bepaalde cryptocurrencies rente kan verdienen.

Ledger Nano S werkt op Windows, Mac en Linux. Met de Ledger Live App kan je makkelijk je cryptocurrencies beheren. Verbind de Ledger met je computer via een usb-kabel, en je wallet wordt ingeladen in de app. Zo hoef je nooit onveilig je sleutel in te geven via een toetsenbord!

Trezor Wallet

De Trezor Black Wallet is ook een populaire wallet. Het is net zoals de Ledger Nano, goedkoop en simpel. Het enigst verschil is in de vorm en functies van het apparaat.

Trezor Hardware Wallet
Trezor

De Trezor is super beveiligd en vertrouwd door beveiligingsexperts en de gemeenschap. Het grootste voordeel van deze apparaat is dat het gebruiksgemak zeer hoog ligt. De wallet is is eenvoudig en duidelijk. Het groot scherm helpt hier natuurlijk ook bij!

Een zeer leuk functie is de password manager, zo kan je veilig en gemakkelijk al je wachtwoorden opslaan in de Trezor Black. Zo kan je voor al je accounts verschillende veilige en complexe wachtwoorden aanmaken zonder het te hoeven onthouden! Ook heeft Exodus Wallet een integratie met Trezor, waardoor je gemakkelijk de Trezor kan gebruiken.

De Trezor biedt ondersteuning aan duizenden cryptocurrencies. Met hun wallet kan je makkelijk coins ontvangen en verzenden! Deze apparaat heeft ondersteuning voor Windows, Mac en Linux.

Bekijk de Exodus Integratie van Trezor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *