4 Redenen om BAT te Kopen

Basic Attention Token Winstverdeling

Advertenties

Basic Attention Token, ofwel BAT, is een cryptocurrency dat gebruikt wordt samen met advertenties. BAT zorgt ervoor dat advertentie uitgevers efficiënt en decentraal te werk kunnen gaan. Met BAT verdient de persoon dat advertenties toont op zijn website of app 30% van het kostprijs van de advertenties. De bezoeker die de advertentie bekijkt, of attention geeft, verdient 70% van het kostprijs van de advertentie. Ook wordt de privacy van de bezoeker compleet gewaarborgd.

Brave Browser

Brave Browser is een privacy-vriendelijke browser om het web mee te surfen. Deze browser is beschikbaar op je computer, iPhone en Android. Deze browser heeft Basic Attention Token geïmplementeerd met een wallet een fooi-systeem. Met Brave kan je websites, Twitter-gebruikers, Youtubers, Redittors en noem maar op een fooi geven. Deze browser blokkeert ook advertenties. Dit geeft je de keuze om content creators toch te kunnen steunen door hun fooi te geven of om door advertenties te bekijken. Daarbij kan je, momenteel nog niet in België, Basic Attention Tokens verdienen door het bekijken van advertenties. Daarbij krijg je soms gratis Basic Attention Tokens!

>>Download Brave Browser Hier<< En ontdek de privacyvriendelijke blockchain browser!

Vergeet niet om ons BAT te doneren, wij zijn al geregistreerd voor deze systeem!

Lage prijs

Op het moment van schrijven kost 1BAT ongeveer 0,20€. Dit is een goede prijs om grote aantallen BAT te accumuleren. De hoogste vorige prijs van BAT was 0,80€. Mocht de prijs van Bitcoin stijgen, en hoger dan de bull run van 2018, dan kunnen we toch verwachten dat BAT 1€ zal doorbreken.

Je kan daarbij gratis BAT verdienen met Coinbase Earn.

Groei

De voornaamste onderdeel van Basic Attention Token is de Brave Browser. Brave is van 1 miljoen gebruikers tot 5,5 miljoen gebruikers gestegen in 1 jaar. En de groei stopt maar niet. Nu Brave Ads met BAT Rewards beschikbaar is in veel landen, springen veel gebruikers over naar deze privacy-vriendelijke browser. Samen met de groei van cryptocurrency, privacy bewustzijn en de wil om ook iets mee te verdienen aan advertenties zal een nog sterkere groei tevoorschijn komen.

Brave Groei

Waar Basic Attention Token Kopen?

Je kan Basic Attention Token, BAT , kopen bij Binance door Ethereum of Bitcoin te handelen of je kan BAT kopen direct bij Changelly met euro en kredietkaart onder deze bericht.

*Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele verliezen. Investeer enkel wat je kwijt kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *