Bitcoin Kopen en Verkopen

Beste Plaatsen om te kopen met bancontact

Wij hebben voor jou de beste plaatsen gekozen om Bitcoin en digitale munten te kopen met Bancontact en te verkopen naar bankrekening. Deze plaatsen zijn zodanig gekozen door te kijken naar veiligheid en lage kosten. Bij deze plaatsen kan je met een gerust hart de wereld van blockchain binnen stappen! Het kopen van Bitcoins is een eenvoudig proces. Je kan bij BTCDirect kopen met Bancontact nadat je een wallet hebt aangemaakt. Indien je geen wallet wenst aan te maken raden we je aan om gebruik te maken van Binance, je kan bij Binance enkel Bitcoin kopen met een kredietkaart. Daar heb je geen wallet nodig voor aankopen, wel raden we het natuurlijk altijd aan om Bitcoins te sparen op je eigen wallet. Bij deze twee plaatsen moet je jezelf wel verifiëren aan de hand van je ID-kaart. Dit wordt gedaan om fraude tegen te gaan.

Het is ook mogelijk om gratis Bitcoin te krijgen.

Bitcoin Logo
Bitcoin Logo

Hoe kan ik Bitcoin Kopen?

Bitcoin kopen is niet zo moeilijk. Indien je met bancontact bitcoin wilt kopen, kan je het best eerst een wallet aanmaken. Er bestaan apps zoals Exodus en Coinomi om een wallet aan te maken. Jij bent dan de eigenaar en beheerder van je Bitcoin. Je speelt je eigen bank. Zorg ervoor dat je de “seed”, wat de sleutel is tot je Bitcoin wallet, goed bewaart. Indien je dit kwijt bent, zijn je Bitcoins ook kwijt. Wij raden ten strengste aan om gebruik te maken van hardware wallets. Hardware wallets zijn een veel veiliger alternatief dan apps.

Bitcoin kopen kan met bancontact, iDeal (NL), kredietkaart en bankoverschrijving. Om met je bankkaart of bancontact te kopen, doe je dat het best bij BTCDirect. Indien je geen wallet wenst aan te maken, dan koop je het best bij Binance. Zij bewaren je Bitcoins op hun app, je kan het natuurlijk altijd verzenden naar je eigen wallet.

Het enige wat je vervolgens hoeft te doen is om te kiezen voor hoeveel euro’s je Bitcoin wilt kopen. Je hoeft dus geen 1 volledige Bitcoin te kopen. Je hoeft geen volledige Bitcoin te kopen. Je kan voor 30€ aan Bitcoin kopen, dan ontvang je een fractie van een Bitcoin zoals bijvoorbeeld 0,005 BTC.

Lees verder om meer te weten te komen over Binance en BTCDirect.

Bitcoin en Altcoins Kopen

Bij Binance kan je honderden verschillende altcoins verhandelen met Bitcoin, Ethereum, Ripple en USDT. Je kan hier ook Bitcoin en Altcoins kopen met een kredietkaart vanaf minstens 15€. Voor Binance hoef je geen wallet aan te maken, je kan je coins daar bewaren. Maar we raden je steeds wel aan om een hardware wallet te kopen voor grote investeringen. Binance is de grootste en meest geliefde crypto currency exchange. Een grote pluspunt van Binance is dat je bezittingen daar verzekerd zijn met de SAFU fonds in het geval van hacks. Bij Binance kan je ook altcoins staken, dat wilt zeggen dat je bij het behouden van bepaalde altcoins in Binance een maandelijkse rente zal verdienen. Je kan ook aan Binance Bitcoin en BNB uitlenen, waarbij ook rente verdient.

ACTIE! Meld je aan bij Binance via onze knop en ontvang 5% korting op allerlei kosten!

Bitcoin Kopen Bij Binance
Bitcoin Kopen bij Binance

We raden je aan om lange termijn bezittingen niet op een exchange te houden, maar te verplaatsen naar je persoonlijke wallet, of nog veiliger, een hardware wallet. Daarbij hoor je ook te weten dat het afhalen van digitale munten bij Binance een kleine kost met zich meebrengt.

Crypto Kredietkaarten

Gratis Crypto Kredietkaarten

Wij raden de gratis kredietkaart van Crypto.com aan, waar je ook Bitcoin en altcoins kan kopen.

Bitcoin kopen met Bancontact

Bij het Nederlandse BTCDirect kan je Bitcoin aan een voordelige prijs kopen met Bancontact of met iDeal (NL)! Je kan bij BTCDirect ook rechtsreeks altcoins zoals Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash en Ripple kopen met Bancontact. Het is ook mogelijk om te betalen met een bankoverschrijving (duurt 2 dagen) of met een kredietkaart. Daarbij kan je ook Bitcoin en altcoins hier verkopen, je ontvangt dan je euro’s op je bankrekening. Wij bevelen BTCDirect aan omdat je zo makkelijk, snel en lokaal Bitcoin en altcoins kan kopen met Bancontact of met iDeal. Een betaling met Bancontact wordt direct verrekend, zo kan je meteen je Bitcoin in ontvangts nemen na het betalen met Bancontact.

Moet ik 1 Bitcoin kopen?

Het is mogelijk om 1 eurocent aan Bitcoin te kopen, maar meeste exchanges vereisen een minimumaankoop van bijvoorbeeld 1 tot 5 euro aan. Je zal dan bijvoorbeeld 0.001 BTC ontvangen.
BTCDirect Bancontact Bitcoin Kopen
Bitcoins Kopen met Bancontact bij BTCDirect